Xbox Live Gold 12 hónapos előfizetés – Most akciós áron!

2019. Március 21.

Válaszd az igazi közösségi élményt és a korlátok nélküli online játékot az Xbox Live Gold 12 hónapos előfizetéssel, amit most rendkívül kedvező áron és ingyenes házhozszállítással kaparinthatsz meg! Mire is jó az Xbox Live Gold előfizetés? A tagság aktiválása mindössze egy-két percet vesz igénybe és máris élvezheted a számos előnyt, amely csak az aranykártya tulajdonosok kiváltsága.


Yoshi’s Crafted World - Hódíts meg egy papírból épült világot!

2019. Március 19.

A videojátékok egyik legismertebb alakja Mario. Aki játszott már valamelyik részével, biztosan találkozott már Yoshival a kis zöld dinoszaurusszal. Több önálló része is megjelent már, viszont idén végre megérkezik Nintendo Switchre a Yoshi’s Crafted World. A történet a Yoshik Szigetén kezdődik, ahol a yoshik őrzik az öt színes kőből áll Napkövet. A Napkő bárkinek a legvadabb álmait képes valóra váltani. Nyilván vannak olyanok, akiknek ez a hatalom nem kerüli el figyelmét, így hát Kamek és Baby Bowser el is látogatnak főhősünk szigetére, hogy megszerezzék maguknak. Ezt természetesen nem hagyják nekik és a harc közben az öt színes kő szétrepül az univerzumban. Yoshi feladata lesz, hogy megszerezze a köveket, még mielőtt Kamek és társa tennék rá a kezüket. A Yoshi’s Crafted World világa olyan, mintha ráborítottuk volna az általános iskola technika óráját a Switchünkre, ugyanis minden pálya kartonból, krepp-papírból és szívószálakból áll össze.


Mortal Kombat 11 - Virtuális vérfürdő!

2019. Március 16.

Ha valaki kedveli a verekedős játékokat, biztosan belefutott már a Mortal Kombat sorozat valamelyikébe, hiszen immáron nem kevesebb, mint 11 résszel örvendeztetett meg minket a Warner Brothers stúdiója. A 2015-ös MK X óta epekedve várjuk a folytatást, de már nem kell sokat várnunk, hiszen idén áprilisban meg is érkezik és brutalitásban itt sem lesz hiány, ezt megígérhetjük! Ami a Mortal Kombat 11 nagy erősége a legutóbbi résszel szemben, hogy kultikus karakterek térnek vissza benne, mit például Baraka, Sonya Blade, Noob és Skarlet. Természetesen ezt a részt sem ússzuk meg, sokak (köztük szerény személyem) kedvenc színész harcosa Johnny Cage nélkül, vadonatúj kinézettel és a tőle megszokott humorral. Ez már a bemutató videóból is kiderül, ugyanis amint egy ütésből leszakítja az ellenfél fejét, aranyosan babázik egyet a róla mintázott akciófigurával.


Days Gone - Elveszett napok romjai

2019. Március 12.

A 2018-as évben nagyon kitett magáért a Sony exclusive címek tekintetében. A Last of Us II bejelentése mellett, sajnos nem kapott elég figyelmet a Days Gone, azonban végre beindult a játék körüli marketing, így egyre több információval rendelkezünk. Ami a legfontosabb, ahogy a The Walking Dead sem egy zombis sorozat, úgy a Days Gone sem egy zombis játék. Ez azt jelenti, hogy nem élőhalott zombik lesznek az ellenfelek, hanem egy vírusnak köszönhető eszeveszett emberek "Freaker-ek”. Ez a vírus nem csak az embereket támadja meg, hanem az állatokat is, szóval nem kell meglepődni, hogy ha egy megfertőzött farkas falka ered utánunk, akik akár a motoron is utolérnek. Történetünk két évvel a fertőzés kirobbanása után játszódik Amerikában.


Team Sonic Racing - Száguldozz határok nélkül!

2019. Március 07.

A tavalyi év egyik leglesújtóbb híre volt, hogy a Team Sonic Racing megjelenését elcsúsztatták 2019-re. De szerencsére az idő nagyon gyorsan szalad, szóval a megjelenésig már nem kell sokat aludni, ugyanis március 28-án minden rajongó polcára felkerülhet ez a fantasztikus játék. A 2012-es évet bearanyozta a Sonic & Sega All Stars Racing Transformed. Ezen játék megjelenése óta, tűkön ülve vártuk a folytatást, amit ebben az évben hoz el nekünk, a Sumo Digital. Sonic és barátai ismét a volán mögé ülnek, hogy rendet tegyenek az aszfalton. Ahogy azt a korábbi részekben már megszokhattuk rengeteg különböző méretű és formájú pályán versenyezhetünk. A kedvenc sündisznónkon kívül belebújhatunk, a többi karakter bőrébe is, például: Tails, Knuckles, Amy Rose, Shadow és akit már régen vártunk, visszatér Sonic ősellensége is Dr. Eggman.


Sekiro: Shadows Die Twice - A félkarú farkas útja

2019. Március 05.

Szeretted a Dark Souls játékokat? Vagy a Bloodbornt? Élvezted a szinte lehetetlennek tűnő kihívásokat és az izzasztó harcokat. Igen? Akkor van egy jó hírem: a From Software csapatának új játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice örökölte a fent említett címek alapjait és az egészet átültette a feudális Japán egy alternatív, szörnyekkel teli verziójába. A játék főhőse egy Sekiro nevű shinobi, kinek még a történet elején elrabolják az urát, majd a rablásért felelős szamuráj még az egyik karjától is megszabadítja. A bosszú tehát elmaradhatatlan, az út pedig hosszú és veszélyekkel teli.


Tom Clancy's The Division 2 - A felmentő sereg már úton van!

2019. Március 02.

A máig hatalmas népszerűségnek örvendő The Division első része az utóbbi idők egyik legmegnyerőbb online lövöldözős játéka lett, nem is csoda, hogy nyakunkon a folytatás megjelenése. A második felvonás 7 hónappal az első vége után veszi fel a fonalat, ezúttal Washingtonban. A gyilkos vírus teljesen elterjedt New Yorkban, így hát Amerika egyre csak a pusztulás szélére került. A folyamatot visszafordítani nehéz, de nem lehetetlen, szóval ragadd meg a barátaidat, alkossatok csapatot és irány megmenteni Amerikát.


ANTHEM - A bolygó sorsa a te kezedben van!

2019. Február 25.

A BioWare csapata már több ízben sikeresen bizonyította, hogy bizony értenek az űrben és más világokban játszódó sci-fi szerepjátékokhoz, elég, ha csak a legendás Star Wars KOTOR vagy Mass Effect sorozatokra gondolunk. Az Anthem külsőleg illeszkedik is a felsorolásban, jobban megvizsgálva pedig talán a csapat eddigi legambiciózusabb alkotása érkezik hozzánk a hónap végén.