PES 2019 – A Football Ereje

2018. Július 09.

Mint minden évben, idén is összecsap a Konami és az EA titánja, avagy a PES és a FIFA! A PES 19 már nyár végén érkezik, így nagy lépéselőnnyel indul a konkurenssel szemben, mely csak szeptember végén érkezik. Ismét a Barcelona egyik sztárja lesz a borítón, ám idén David Beckhamé a főszerep!


The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

2018. Június 25.

Ha ebben az őszi hideg időjárásban, szeretnéd visszahozni néhány száz órára a nyári hangulatot és pörgést, akkor ezt a The Crew 2-t Neked találták ki. Aki játszott a 3 évvel ezelőtt első résszel, az tudja, hogy a The Crew nem árul zsákbamacskát. Soha nem látott hatalmas bejárható terület, ami kivétel nélkül minden kis zugot tartalmaz Észak-Amerikában. Chicagotól Las Vegasig, vagy New Yorktól Los Angelesig Miamin át, az összes várost, falvat, főutat, és sikátort, az utolsó bokorig realisztikusan lemodellezve kaptad meg a lehetőségek országát. Nevéhez méltóan rengeteg lehetőség, verseny, kaszkadőrmutatvány, és hajmeresztő rendőrös üldözések várták a játékosokat, amit egyedül vagy barátokkal csapatban, is lehetett teljesíteni.


Madden NFL 19 – A legrealisztikusabb sportjáték?

2018. Június 19.

Az NFL rajongók szokás szerint már augusztusban megkapják az éves amerikai foci adagjukat, mely rengeteg újítással/változtatással érkezik. Például a Longshot névre keresztelt sztori mód lehetséges, hogy kimarad. Rex Dickson, a Madden NFL játékok kreatív igazgatója szerint ez lesz az eddigi legösszetettebb és legjobb NFL játék, mely valaha elkészült. Reméljük igaza lesz.


A legfélelmetesebb horror játékok - A félelem eljön érted!

2018. Június 18.

A félelem az az érzés, amit a legkönnyebben elő lehet hozni az emberből. Ahogy a nevetés, úgy a sikítás, vagy az ijedség is egy ösztönös reakció, amivel a felgyülemlett feszültséget vezetjük le, és az ilyen produktumoknál pont ezen van a lényeg, hogy valami ijesztőt, vagy véres pillanatot elkerüljük. Ezt lehet a legjobban megragadni a film, és játékkészítőknek, nem hiába van telítve a piac jobbnál jobb horror filmekkel, és játékokkal. Mivel ezekkel a nagyszerű címekkel mindig egy kicsit nő az ingerküszöbünk, így a rutinosabb horror rajongókat már nehéz meglepni valami újjal, vagy igazán rájuk hozni a parát. Azonban akadnak olyan címek, amelyek a legkeményebb idegrendszert is meg tudják roppantani, szemezgessünk most ebből.


E3 Nintendo-Most éri csak meg igazán Switchet venni

2018. Június 12.

A Nintendo idei konferenciája remekül sikerült, nagyon hangulatos kis előzetesekkel leptek meg minket. Ebből a játék felhozatalból biztos mindenki meg fogja találni a kedvére való játékot, szerintünk többet is érdemes lesz majd nyomonkövetni. Olyan régi címek is helyet kaptak a prezentációban, melyeket már régóta pletykáltak, vagy tudtunk készítésükről, de semmit nem láttunk belőlük eddig.


E3 Sony-Erőpróba

2018. Június 12.

A Sony Playstation showcase magasan verte felhozatalával az E3 többi résztvevőit. Division 2 ide, Battlefield V oda, a PS exluziv címek még mindig a legjobbak. Nem volt sok meglepetés, sem megjelenési datum, de volt rengeteg gameplay, ami már nagyon kellett. A showt a Last of Us Part II indította, nem is akárhogy!


Ubisoft E3-Legyen tánc és univerzális balhé!

2018. Június 11.

A franciák roppant szórakoztató műsorral leptek meg minket, még akkor is, ha a kötelező Just Dance ugri-bugri, mely rendkívül fruszráló, idén sem maradt ki. Kicsit unalmas, hogy minden E3-at egy nagy össznépi tánccal nyitnak, mely olyan szinten mentes a koreográfiától, hogy szinte már nevetséges. Ezen felülkerekedve viszont hamar leesett az állunk, mert ha sok meglepetés nem is volt, elképesztő hírek és videók igen.


E3 Square Enix-A legrövidebb E3 Show

2018. Június 11.

Őszintén szólva a Square prezentációja hatalmas csalódás. Egyrész sem Final Fantasy VII Remake, sem Avengers Project nem volt, ami érthetetlen. Volt helyette FF Online, és rengeteg japán játék, amik a nyugati játékosokat nem igazán mozgat meg, a magyarokat meg plane nem. Persze a Kingdom Hearts 3 remekül fest, de konrétan ugyan azt a videót láttuk, mint tegnap éjjel a Microsoft konferencián. Édes kevés volt ez ide, főleg, hogy az összes eddigi előadás parádéks volt, és vélhetően az Ubisoft és a Sony is emlékezetes bemutatókkal és bejelntésekkel készül.