Lego Incredibles - Kockásított szuperhőscsalád rendel!

2018. Május 30.

Vannak sorozatok, amik már nem akarnak meglepetést okozni, mégis minden megjelent részt zabálunk. Ilyen a Fifa sorozat, a Call of Duty, vagy jelen alanyunk, a Lego széria. Minden Lego játékban kedvenc karaktereinket irányítva mehetünk végig kedvenc történeteinken, és közben jókat röhögünk. Ám a Pixar már egy egészen más tészta, ők mindig meg tudják lepni a közönséget, legyen szó akár folytatásról, vagy új címről. Idén is egy felejthetetlen élményt hoznak el nekünk a Hihetetlen család második részével, és ez tökéletes alkalom a Travelel’s Tale-nek, hogy elkészítsék a saját verziójukat a szuperhős família kalandjairól.


E3 2018 - 4 nap a paradicsomban #3

2018. Május 26.

Hamarosan elérkezik a legnagyobb videójátékos esemény, az E3. Minden kiadó bemutatja az elkövetkezendő játékait, és szépen sorban mindenkit felültetnek a hype-vonatra, jó másfél évvel előre. Mindig nagy várakozás övezi ezt az eseményt, találgatással, reményekkel. Mi is beszálltunk a tippjátékba, és reméljük semmiben sem tévedtünk. Az első két rész után elbíztuk magunkat, így már biztosra merjük mondani ezeket a címeket (főleg, hogy már van amit be is jelentettek). :)


Far Cry történelem - Egy őrült sorozat

2018. Május 24.

A Far Cry játékok már 2004 óta érkeznek, és minden megjelenés a mai napra egy piros betűs ünnep, mert mindig várhatunk egy őrült kalandot, ami minimum 30 órára le fog kötni minket. Idén érkezett az 5. rész, aminek a kritikák alapján helye van a sorozatban, azonban nem reformálta meg a szériát. Megannyi rész jelent már meg, és az tény hogy hová jutott, de épp itt az ideje. hogy megnézzük honnan indult a sorozat.


Kooperatív játékok - Mert együtt minden jobb

2018. Május 22.

A kooperatív játékok egyre jobban kezdenek kimenni a divatból. Jelen helyzetben persze nem az online szekcióra gondolok, hanem amit egy jó baráttal összeülve éjszakákon/napokon át lehet nyüstölni. Ketten két kontrollerrel a TV előtt a legjobb móka még mindig, hiába kezdik módszeresen kiölni a játékokból, azért még vannak címek, amelyekben megtalálható. Vessünk is rájuk egy pillantást.


Padlógázzal a tucatszerűségbe – Mi a baj a mai versenyzős játékokkal?

2018. Május 16.

A jelen generáció sok meglepetéssel szolgált már, de autós-versenyzős játékok terén kevés volt az ütős cím. Persze a klasszikus sorozatok most is jól szerepelnek, mint például a Forza, de az NFS széria továbbra is sikereltelenül keresi a helyét a világban. Nézzük meg, mik azok a játékok a témában, melyeket érdemes elvinni pár körre!


E3 2018 - 4 nap a paradicsomban #2

2018. Május 12.

Hamarosan elérkezik a legnagyobb videójátékos esemény, az E3. Minden kiadó bemutatja az elkövetkezendő játékait, és szépen sorban mindenkit felültetnek a hype-vonatra, jó másfél évvel előre. Mindig nagy várakozás övezi ezt az eseményt, találgatással, reményekkel. Mi is beszálltunk a tippjátékba, és reméljük semmiben sem tévedtünk. A folytatásban merészebb álmokat fedünk fel.


Nintendo Labo - Egy újabb nagy dobás

2018. Május 09.

A Nintendo nem egy mindennapi cég. Az elmúlt 15 évben több innovációt vittek a videójáték iparba, mint az összes többi cég együtt, fennállásuk óta. 2006-ban a Nintendo Wii-vel elhozták a mozgásérzékelős játékok forradalmát, aztán érkezett a Wii U, amihez egy tablet és egy kontroller szerelemgyerekét kaptuk, mint irányító, tavaly pedig megérkezett a Nintendo Switch, ami megint olyan, mint amit eddig nem láthattunk. Egy tablet, ami egyben a konzol is, így bárhová magunkkal vihetjük kedvenc nagykonzolos játékainkat, ha pedig tv-n szeretnénk játszani, akkor csak bele kell helyeznünk a dokkolóba, le kell csattintani róla a két joy-cont, és mehet a játék. De itt sem állt meg a Nintendo, ezúttal, olyan dobásuk van, ami újra megreformálja az általunk ismert játszás fogalmát.


Nintendo Switch megjelenések - szép lezárás egy szép tavasznak

2018. Május 07.

2018 májusa a Nintendo hónapja lesz, ugyanis rengeteg régebbi címük jelenik a legújabb konzolukra, vagy Switchen még nem látott játékok jelennek meg. A hónap végén még beköszön a Sony is, hogy egy szívfacsaró kalanddal, hogy ne legyen olyan boldog és színes a tavasz utolsó hónapja.