E3 2018 - 4 nap a paradicsomban #1

2018. Május 02.

Hamarosan elérkezik a legnagyobb videójátékos esemény, az E3. Minden kiadó bemutatja az elkövetkezendő játékait, és szépen sorban mindenkit felültetnek a hype-vonatra, jó másfél évvel előre. Mindig nagy várakozás övezi ezt az eseményt, találgatással, reményekkel. Mi is beszálltunk a tippjátékba, és reméljük semmiben sem tévedtünk. Összeállításunk első része következik.


Beyond: Two Souls - Két világ egy testben

2018. Április 26.

Minden helyzetre, és kedvre van egy Sony játék. Ha kalandozni akarunk, arra ott van az Uncharted, ha egy drámai kalandra indulnánk, a Last of Us-t fogjuk elővenni, gyűjtögetésre, kraftolásra vágyóknál a Horizon Zero Dawn fog a gépben pörögni, versenyzésre elővehetünk egy Gran Turismot, ha vérgőzös akcióra vágyunk a God of War a legjobb választás. A családos programokra a Playlink játékok a legjobb választás, ha pedig egy páratlan történetet szeretnénk látni, amit mi terelgetünk arra is rengeteg lehetőségünk van, többek között a Quantic Dream játékai. A Quantic Dream már a 2000-res évek elején bizonyított a Fahrenheit című játékkal, később 2010-ben a Heary Rain után kerestük az állunk, és 2013-ban elhozták nekünk jelen cikkünk alanyát, a Beyond: Two Souls-t.


A legjobb Playstation VR játékok #2 - A jövő már itt van

2018. Április 23.

Az első kör után már tudjátok, milyen címekkel érdemes belekóstolni a virtuális valóság világába, most lássuk azokat, amelyek szintúgy elengedhetetlenek, ha VR tulaj vagy!


A legjobb Playstation VR játékok - A jövő már itt van

2018. Április 17.

A virtuális valóság a videójátékok egy új szintje, és a konzolok világába is beköszöntött ez a technológia a Playstation VR-ral. Megannyi minőségi cím jelent már meg erre a platformra, el is hoztam nektek a legjobbakat.


Recore - Egy méltatlanul elfeledett gyöngyszem

2018. Április 13.

A Recore-ral a 2015-ös E3-mon találkozhattunk a Microsoft bemutatóján. A bemutatóban egy lányt láthattunk, aki robotkutyájával együtt próbál szembenézni a homokviharokkal, és más szörnyekkel. A bemutató végén főhősünk kutyája feláldozza magát gazdájáért, és az ő energiamagját felahsználva, egy új robotot kelt életre, ami egy rendkívül szívszorító pillanat volt. 1 évvel később pedig meg is jelent a Mark Passini (Metroid Prime), Keiji Inafune (Dead Rising), és Joseph Staten (Halo) közös munkája, és mérsékelt siker övezte, pedig volt benne potenciál.


Jurassic World Evolution - Építs, fuss, sikíts

2018. Április 10.

A Jurassic Park mindenkinek a gyerekkorát jelenti. Steven Spielberg filmje már a megjelenésénél instant klasszikussá vált, ami azóta már 3 folytatást megélt, és idén nyáron érkezik az ötödik felvonás, a Jurassic World: Bukott birodalom. A film után 1 héttel pedig kapunk egy olyan játékfeldolgozást, amilyenhez eddig még nem igazán volt szerencsénk, ez a Jurassic World Evolution.


Április - A letarolás hónapja

2018. Április 05.

Eljött az április. A Márciusi hajtás után ideje egy kicsit fellélegezni, de ez messze nem azt jelenti, hogy unatkozni fogunk. Főleg hogy ebben a hónapban jelenik az idei éve egyik legjobban várt címe, amellyel egy cég se merte szembeküldeni a játékát. Az április a God of War-é.


Need for Speed - Száguldás, NFS szerelem

2018. Március 29.

A Need for Speed széria a 90-es évek óta az élen van a videójáték iparban, és nincs olyan ember, aki ne tudná, miről van szó, ha valaki kiejti a címét vagy annyit mond NFS. Eljött az ideje, hogy visszatekintsünk, honnan indult a sorozat, és hogy merre mehet tovább. Jó szórakozást!