Platform:

PlayStation 3

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2013-09-17

Kiadó:

Rockstar Games

Platform:

PS

Kiadás éve:

2013

Játékeszköz kompatibilitás:

PS3

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 6 990 Ft,-

Grand Theft Auto V (GTA 5) (PS3) ismertető

Éld át a Rockstar Games kritikusok által elismert nyílt világú játékát a Grand Theft Auto V-öt. Egy fiatal utcai spíler, egy visszavonult bankrabló és annak a volt legjobb barátja, aki egy félelmetes pszichopata, szembe találják magukat az alvilág legfélelmetesebb, legelvontabb alakjaival, és veszélyes, őrült rablások sorozatának végrehajtására kényszerülnek, egy városban ahol senkiben sem bízhatnak, legkevésbé egymásban.

A Rockstar Games egy olyan játékélményt tár elénk, amely mai napig egyedülálló. A jól megírt történettől kezdve, a csattanós párbeszédeken keresztül, sorolhatnánk a tökéletesre csiszolt játékmenetet, a hatalmas játékteret, mellék küldetések és mellék elfoglaltságok sorozatát. Ha egy szóval kellene jellemezni a játékélményt az a szabadság lenne. A játék szinte semmiben sem korlátoz, a játékos azt csinál, amit akar. És ez még csak a single player része a játéknak.

A Grand Theft Auto V-el együtt jár a Grand Theft Auto Online, egy dinamikus és folyton változó univerzum egyszerre 30 játékos részére. Emelkedj fel és legyél te a főnöke a saját alvilági birodalmadnak, vagy csinálj egy motoros bandát és urald az utcákat barátaiddal. Tervezzetek és vigyetek végre őrült co-operative rablásokat, vegyetek részt utcai versenyeken, vagy a csináljatok saját játékmódokat, amelyeket megoszthattok az egész Grand Theft Auto közösséggel. 2013-as megjelenése óta a Grand Theft Auto V és az azóta is folyamatosan frissülő Grand Theft Auto Online egy olyan élményt nyújt a játékosok számára, amelyet semelyik másik játék azóta.