Platform:

PlayStation 4

Megjelenés:

2017-10-27

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Műfaj:

Kaland

Játékosok száma:

Több

Raktáron

17 990 Ft,-
Ár: 13 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Assassin's Creed Origins (PS4) ismertető

Két évnyi hiátus után, visszatér az Assassin’s Creed sorozat az Assassin’s Creed Origins-el, amely ezúttal az ókori Egyiptomba visz el minket, és megismerhetjük az Asszasszinok eredetét.

A játék Kleopátra felemelkedése és uralkodása alatt fog játszani, mi Bayek bőrébe bújva járhatjuk majd be, Egyiptom hatalmas világát. Bayek az úgynevezett Medjay-ek utolsó képviselője, akik valamiféle katonai rendfenntartó szervezet voltak.

Az Assassin’s Creed Origins játékmenetének alapjaiban nem változott, de sok szempontból teljesen megújult. Egy teljesen új harcmodorral kell szembe néznünk, mivel az ellenfelek mesterséges intelligenciáját teljesen újra alkották a készítők, így sokkal könyörtelenebb harcokban kell majd részt vennünk, mint a sorozatban bármikor. A sorozatból megismert eagle vision-t is teljesen újra gondolták, ezúttal ténylegesen egy sas segítségével deríthetjük majd fel környezetünket.

Az Assassin’s Creed Origins hihetetlen sok újítást ígér, és egy eddig még nem látott környezetbe varázsol el minket. Egy biztos: a hosszabb fejlesztési idő miatt, biztosan egy sokkal kiforrottabb és teljesebb játékot kapunk majd.