Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2015-03-25

Kiadó:

Namco Bandai

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2015

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 8 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 5 990 Ft,-

Bloodborne (PS4) ismertető

A Bloodborne a From Software által fejlesztett Playstation 4 exkluzív akció kalandjáték. A játékra nyugodtan lehet mondani, hogy Souls játék mivel nagyon sokban hasonlít elődjeihez (Dark Souls sorozat, Demon’s Souls), de mind a játékstílust, mind játékvezetést ért változásoknak köszönhetően, a Bloodborne a játékosok sokkal szélesebb körével kedveltette meg magát, így azoknak is érdemes kipróbálni akiket az előző Souls játékok nem fogtak meg.

A Bloodborne egy sötét fantasy amely egy gótikus, viktoriánus kort idéző világban játszódik. A játék Yharnam városában játszódik, ami mára már csak árnyéka önmagának. A városban egy szörnyűséges átok pusztít, lakói megőrültek vagy vérszomjas szörnyetegekké változtak. Itt kell a játékosnak kalandjai során feltárni a világ titkait, nehezebbnél nehezebb boss harcokon átküzdenie magát. A játékos egy úgynevezett vadász bőrébe bújhat. A vadászok arra esküdtek, hogy felkeressenek és elpusztítsanak különösebbnél különösebb halálos szörnyeket. A vadászok mindig fel vannak szerelve trükkös harc közben is változni tudó fegyverekkel és ezüst töltényű puskával.

A Bloodborne méltó a Souls játékokhoz és még túl is szárnyalja azokat. Titokzatos történetmesélésével, részletesen kidolgozott környezetével, és tisztára csiszolt harcrendszerével a Bloodborne egy ellenállhatatlan élményt nyújt. A Souls játékokhoz hűen az online interakcióval hívhatunk más játékosokat segítségül, mi ajánlhatjuk fel segítségünket, vagy akár meg is támadhatjuk más játékosok világát. A Souls játékok szerelmeseinek kötelező darab, de mindenkinek ajánlható, aki szereti a sötét hangulatú, horror elemekkel tarkított akciódús kalandjátékokat.