Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Kaland

Kiadó:

Sony

Megjelenés:

2018-05-25

Raktáron

Ár: 17 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4 ismertető

David Cage már 90-es években lefektette a sztori központú szerepjátékok alapjait az Omikron: The Nomad Soul, később pedig olyan mesterművekkel reformálta meg, mint a Fahrenheit, a Heavy Rain, vagy a Beyond: Two Souls. Mindegyik cím egyeduralkodó a maga nevében, és most újabb mérföldkövet tervez letenni a Detroit: Become Human képében.

Detroit: Become Human a nem is olyan távoli jövőbe kalauzol el minket, ahol a hétköznapi feladatokat az általunk kreált androidok végeznek el, hogy nekünk csak a kényelem maradjon. Egy váratlan esemény következtében néhány android eltűnik, és a megmaradtak pedig emberi érzelmeket produkálnak. Ezen a történeten kell végigkísérni főszereplőinket, mert ahogy a Heavy Rain-ben, úgy a Detroit: Become Human-ben is 3 főszereplő lesz.

Ahogy eddig is, most is minden döntésnek súlya lesz a történet szempontjából, élet és halál urai lehetünk a játékban, vagy egy egész nép sorsát meghatározhatjuk. Ha Te is szeretnéd befolyásolni a robotokkal élt közös jövőnket, akkor 2018 tavaszán belevetheted magad egy újabb lélekpróbáló kalandban, amire örökké emlékezni fogsz, mert a Detroit: Become Human a TE történeted lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Sony ezt a játékát is Magyar felirattal fogja itthon forgalmazni.

Ha Ps4-ed van, akkor ezt a játékot sem szabad kihagynod, mint a Sony exklúzív játékok egyikét se.