Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

FPS

Kiadó:

Bethesda Softworks

Megjelenés:

2016-11-11

Raktáron

7 990 Ft,-
Ár: 4 990 Ft,-

Dishonored 2 - Playstation 4 ismertető

A Dishonored 2 a díjnyertes elsőrészhez hasonlóan egy lopakodáson alapuló akció kalandjáték. A játékmenet szépsége abban rejlik, hogy utunk során mi döntjük el, milyen eszközökkel teljesítjük a ránk bízott feladatot. Lopakodva észrevétlenül, vagy az ellenfélnek szemből nekimenve, akár emberi áldozat nélkül is végig játszhatjuk. Ez a sokoldalúság továbbá, hogy minden döntésünk kihatással van a történetre, biztosítja, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő játékstílust és a végtelen újrajátszhatóságát.

A Dishonored 2 újra abba a steampunk világba repít el minket, amelyet az első részből megismerhettünk. Az első rész után 15 évvel járunk, amikor is Emily Kaldwin uralkodónőt letaszítják a trónról, így a játékos választhat, hogy az ő vagy az első részből megismert hű védelmezőjének Corvo Attano-nak a bőrébe bújva elindulhatunk visszaszerezni a hatalmat.

Az Arkane Studios és a Bethasda Softworks ismét egy olyan magával ragadó kalandra hív el minket, amit bűn lenne kihagyni. A dinamikus játékmenet, az izgalmas és jól elénk tárt történet, az egyedi steampunk világ jól mutatja miért nyerte el a játék a 2016-os The Game Awards-on a legjobb akció/kalandjáték kategóriában az év játéka címet.