Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

3 év felett

Műfaj:

Verseny

Kiadó:

Sony

Megjelenés:

2017-10-18

Követelemény:

Playstation plus

Multiplayer:

Online multiplayer

Raktáron

Ár: 6 990 Ft,-

Elérhető használtan is

Ár: 5 990 Ft,-

Gran Turismo Sport (PS4) ismertető

A 2013-as Gran Turismo 6 megjelenése óta nem érkezett új rész a Playstation exkluzív Gran Turismo sorozatból, amelyet egyesek a legjobb és legsikeresebb autóversenyzős szimulátor sorozatnak tartanak. A várakozásnak vége, hiszen érkezik a Playstation 4 exkluzív Gran Turismo Sport, ami a legújabb generációba vezeti a sorozatot.

A Gran Turismo Sport mind online és offline a legteljesebb és legrealisztikusabb versenyélményt kínálja majd. A játék tartalmazni fog egy karrier módot is, ahol a semmiből kell a versenyzés legmagasabb szintjeire eljutni, valamint tartalmazni fog egy arcade módot, ahol online és offline versenyeket szervezhetünk tetszésünk szerint, és vehetünk részt más versenyein.

Ezen kívül a Gran Turismo Sport nagy hangsúlyt fektet majd az esport-ra is, így egész évben hivatalos versenyeken vehetünk majd részt. A Gran Turismo Sport, az első Gran Turismo ebben a konzolgenerációban, és ehhez mérten minden szempontból felülmúlja elődeit, és egyesek szerint konkurenciáját is teljes mértékben maga mögött hagyja!