Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Lövöldözős

Megjelenés:

2016-05-20

Kiadó:

Deep Silver

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2016

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 4 990 Ft,-

Homefront The Revolution (PS4) ismertető

A Homefront The Revolution egy alternatív közeli jövőbe visz el minket, ahol a két Korea egyesülése után, megtámadták és elfoglalták a legyengült Egyesült Államokat. Így kerülünk mi 2029-ben Philadelphiába, ahol az ellenséges erők szigorú ellenőrzés alatt tartják a helyi lakosságot a legmodernebb technikákat használva. Így a hamvakból születik egy ellenállás, amely felveszi a harcot a megszálló erők ellen.

A Homefront The Revolution nem folytatása, hanem újragondolása az első résznek. A játék egy FPS, amelyben hatalmas nyitott világot kapunk ahonnan ki kell űznünk ellenfelünket. Nem csupán az emberfölény nehezíti meg dolgunkat, hanem az is, hogy ellenfelünknek sokkal fejlettebb eszközök állnak rendelkezésére. A környezetet az ellenfelünk ellen fordítva kell igazi gerillaharcot vívnunk otthonunkért. A hatalmas és szerteágazó single-player kampány mellett, egy négy emberes kooperatív mód is belekerült a játékba, amely különálló a single-player kampánytól, saját fejlődési, és class rendszere van.

A Homefront The Revolution egy szerteágazó és hatalmas single-player kampányt, valamint egy hasonlóan izgalmas kooperatív módot kínál, ezt egy izgalmas történettel körítve.