Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

16 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2017-03-01

Kiadó:

Sony

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Egy

Nincs raktáron

Ár: 11 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Horizon: Zero Dawn (PS4) ismertető

A Guerrilla Games akik a Killzone sorozatot adták nekünk, ezúttal egy poszt-apokaliptikus világba visznek el minket, a Horizon Zero Dawn-ba. 1000 évvel járunk a jövőben, amikor az emberi társadalom visszaesett a törzsek szintjére valamilyen nem ismert csapás hatására, a földet hatalmas robotok uralják és a természet is visszavette az elhagyatott városok felett az uralmát.

A Horizon Zero Dawn-ban Aloy bőrébe bújhatunk, aki megpróbálja felvenni a harcot a robotok ellen és a belőlük kinyert anyagokat felhasználva tehetünk szert egyre hatásosabb eszközökre. A játék egy nyílt világú TPS, ahol gigászi ellenfelekkel küzdhetünk, keresve a gyenge pontjukat, illetve különböző fejtörőkön kell tovább jutnunk. Egy hatalmas nyílt és bejárható területet kapunk magunk elé, ahol minden sarkon veszély leselkedik. Felfedezhetjük értékes ereklyék után az elhagyatott városokat, ahol a természet vissza vette azt, ami az övé volt valaha.

Egy poszt-apokaliptikus az emberek által már majdnem kihalt világ sem volt még ennyire gyönyörű, mint a Horizon Zero Dawn. A lehengerlő látványvilág, az akciódús játékmenet és a részletes crafting rendszer minden játékost hónapokra beszippant ebbe a gyönyörű, különös, és legfőképpen halálos világba.