Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2017-03-23

Kiadó:

Electronic Arts (EA)

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 8 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 5 990 Ft,-

Mass Effect Andromeda (PS4) ismertető

A Bioware sikersorozata végre új részel bővült, ez nem más, mint a Mass Effect: Andromeda. A játék folytatja azt a vonalat, ami miatt anno megszerettük, egy vérbeli sci-fi akció RPG. 600 évvel járunk a harmadik rész eseményei után, ahol a feladatunk nem más, mint meghódítani, majd kolonizálni az Andromeda galaxist.

Ismét tengernyi fő és mellékküldetés vár ránk, rengeteg megszerezhető fegyver és képesség, valamint változatos és hatalmas felfedezhető világ. Kalandjaink során tetszésünk szerint alakítjuk a sztorit, minden döntéseinken múlik, melyekkel befolyásoljuk az egész végkimenetelt. Egy teljesen új galaxishoz teljesen új idegen fajok is dukálnak, melyekkel kialakíthatunk barátságos, vagy akár ellenséges viszonyt is. A Mass Effect: Andromeda több mint 100 óra játékidővel kecsegtet, melyet meg sem fogunk érezni, hiszen a gyönyörű helyszínek, fordulatos történetek, és látványos harcok segítenek elveszni az élményben.

Idén tehát irány egy új galaxis, új hősökkel, és új élményekkel! Kitűnő játék lett, és nem csak a sorozat rajongóinak szól, hanem mindenkinek, aki szereti a jó sc-fit.