Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Kaland

Megjelenés:

2015-09-01

Kiadó:

Konami

Követelmény:

Playstation plus

Multiplayer:

Online multiplayer

Raktáron

Ár: 6 990 Ft,-

Elérhető használtan is

Ár: 4 990 Ft,-

Metal Gear Solid V: Phantom Pain (MGS 5) - Playstation 4 ismertető

Hideo Kojima a Metal Gear sorozat megalkotója, és a Konami az eddigi legnagyobb és legösszetettebb élményt tárja elénk a sorozat történetében a Metal Gear Solid V Phantom Pain-el. Eddig a sorozatban még nem látott vizuális élményt, a megszokott taktikai és akciódús játékmenet, és a sorozat történetében talán a leggrandiózusabb és összetettebb történet.

Big Boss bőrébe bújva 1984-ben találjuk magunkat, miután több évnyi kóma után arra ébredünk, hogy a Cipher nevű magánhadsereg elpusztította a főhadiszállásunkat, így Big Boss elindul, hogy megalkossa új zsoldos hadseregét a Diamond Dogs-t, és hogy felvegye a harcot a Cipher ellen. A játék Afganisztán Szovjet megszállás alatt lévő területein játszódik.

Ezúttal egy hatalmas nyitott világban barangolhatunk, és csinálhatjuk a küldetéseinket, amiben az állandóan változó időjárás és a számtalan ellenséges erő fogja megnehezíteni a dolgunkat. A játékmenetben az előző játékokhoz hasonlóan mi dönthetjük el, hogy szemtől szembeni tűzharccal, vagy lopakodva csendesen akarjuk e végrehajtani a feladatainkat.

A Metal Gear Solid V Phantom Pain az eddigi legteljesebb Metal Gear élmény, a sorozattól megszokható remek történetvezetéssel, a változatos játékmenettel ahol mi dönthetjük el milyen módon akarunk tevékenykedni. És ha ez esetleg nem lenne elég, a játékhoz jár a Metal Gear Online multiplayer mód, ahol különböző játékmódokban, és egy fejlődési rendszer keretein belül harcolhatunk más játékosok ellen.