Platform:

PlayStation 4

Megjelenés:

2017-02-14

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Műfaj:

Lövöldözős

Játékosok száma:

Több

Raktáron

12 990 Ft,-
Ár: 10 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Sniper Elite 4 (PS4) ismertető

Visszatérhetünk a II. világháború frontjára a mind a rajongók, mind a kritikusok által magasba emelt Sniper Elite sorozat 4. részével! Ezúttal 1943-ban találjuk magunkat az olaszországi fronton. A náci hadak megfékezése egyre nagyobb problémát okoz a helyi ellenállás számára, főleg amikor megtudják, hogy egy új titkos fegyverrel kísérleteznek a nácik. Ekkor lép be a képbe Karl Fairburne, aki a játékos irányítása által felveszi a harcot a náci hadakkal, izgalmas küldetéseken részt véve, és a sorozattól már megszokható, jól kidolgozott és realisztikus mesterlövész akcióval.

A Sniper Elite 4-ben újra átélhetjük az izgalmas és taktikus mesterlövész akciót, de persze megint lesz részünk szemtől szembeni tűzharcokban is. A nyitott pályáknak köszönhetően, a játékos szabad kezet kap, a küldetések végrehajtásának megtervezésében, megtalálva a megfelelő pozíciót a célpontjaink likvidálására. Természetesen most is hatalmas korhű fegyverarzenál fog rendelkezésünkre állni, hogy felvegyük a harcot a nácik ellen.

A Sniper Elite 4 ismét egy változatos és izgalmas, de közben végtelenül taktikus játékmenetet tár elénk, és ha végeztünk a  robosztus egyjátékos kampánnyal, belevethetjük magunkat barátainkkal az izgalmas kooperatív küldetésekbe, vagy összecsaphatunk más játékosokkal az online multiplayerben.