Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

16 év felett

Műfaj:

Fighting

Megjelenés:

2017-06-02

Multiplayer:

van

Kiadó:

Namco Bandai

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 14 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Tekken 7 (PS4) ismertető

Visszatér az árkád verekedős játékok egyik legikonikusabb sorozata egy új számozott résszel. A Tekken 7 folytatja a Mishima klán történetét, választ adva a sorozat rejtélyeire és a fejlesztők szerint az eddiginél egy sokkal sötétebb történetet fognak elénk tárni.

A játékhoz 38 játszható karaktert jelentettek be és 10 új harcos fog bemutatkozni. Természetesen benne lesznek a Tekken sorozat klasszikus karakterei, mint például Eddy Gordo, Heihachi Mishima, King, vagy Yoshimitsu. Két új rendszer is bemutatkozik a játékban, az egyik az úgynevezett „Rage Art” amellyel kevés élet esetén nagyobb sebzésű támadásokat tudunk bevinni, illetve a „Power Crush” amellyel folyamatosan tudjuk folytatni támadásunkat, annak ellenére is, hogy az ellenfél sebez minket. Természetesen a multiplayer is hatalmas szerepe lesz a játéknak, akár egymás mellett ülve, akár online összemérhetjük tudásunkat barátainkkal, vagy akárkivel, aki harcra vágyik.  A Tekken 7 az első a sorozatban, amely az Unreal Engine-t használja.

A Tekken 7 kötelező darab a sorozat illetve a verekedős játékok szerelmeseinek, de szép látványvilága és addiktív játékmenete miatt akárkit magával tud ragadni.