Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2015-05-19

Kiadó:

Namco Bandai

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2015

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Egy

Raktáron

Ár: 8 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 5 990 Ft,-

The Witcher III: Wild Hunt (Witcher 3) (PS4) ismertető

A The Witcher 3 Wild Hunt ismét elvisz minket mágiával, háborúval, és ármánnyal teli világába annyi tartalommal amennyi három másik játékhoz is elég lenne. Ismét Riviai Geralt bőrébe bújva űzhetjük a Witcherek ősi hivatását, a szörnyvadászatot, miközben háborúk folynak, és egy ősi másvilági hadsereg jött, hogy örök pusztulásba taszítsa a világot.

A Witcher 3 ott folytatja ahol az első két rész abbamaradt. Miután Geralt visszanyerte emlékezetét, elindul, hogy felkutassa fogadott lányát Ciri-t, akit egy másvilági hadsereg a Wild Hunt üldöz, hogy megkaparinthassák teleportálási képességeit. Közben a Nilfgaard birodalom háborút indított az északi királyságok ellen, végső célul a teljes leigázásukat kitűzve.

A The Witcher 3 egy hamisíthatatlan nyílt világú akció RPG, hatalmas bejárható térrel, több ezernyi felfedezésre váró titokkal, és a robosztus fő történeti szál mellet több száz mellékküldetéssel, amelyek megszakítják a klasszikus „hozd el azt, és ölj meg 5 farkast” sémát, és mind a végtelenségig kidolgozott és részletes. A játékban nagyon erős a történet mesélés, kiváló és csattanós dialógusokat kapunk, érdekfeszítő és árnyalt karaktereket, amelyek csak tovább mélyítik a már így is varázslatos világot. A játékban ismét nagyon kidolgozott és élvezetes a harcrendszer, továbbá ismét nagy szerepet kap az alkímia, a gyűjtögetés, és ismét egy mély craft rendszert kapunk amellyel új kardokat és vérteket tudunk csinálni,.

A Witcher 3 egy hihetetlenül izgalmas kalandra invitál minket ahol háborúkban vehetünk részt, szörnyeket vadászhatunk le, és felderíthetjük a világ rejtélyeit. A Witcher 3 minden kalandozó kedvű játékos számára több mint 100 órányi tartalommal kecsegtet.