Platform:

Xbox One

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Kaland

Kiadó:

Ubisoft

Megjelenés:

2014-11-11

Követelemény:

Xbox live gold

Multiplayer:

Online multiplayer

Nincs raktáron

Ár: 5 990 Ft,-

Assassins Creed: Unity - Xbox One ismertető

Az Assassin’s Creed Unity ezúttal Párizsba visz el minket, a francia forradalom időszakába, ahol Arno Dorian bőrébe bújva fedhetjük fel a forradalom hátterében álló hatalmak titkait. A fő történeti szál ismét a hatalmi harcot mutatja be az Asszaszinok, akik a szabadságért és a szabad akaratért küzdenek, illetve Templomosok között, akik a békét az emberek irányításával akarják elérni.

Az Assassin’s Creed Unity játékmenetileg, hasonlóan elődjeihez egy hatalmas játékteret ad számunkra, amit magunknak kell felfedezni. A korszakhoz hűen korabeli híres emberek adnak küldetéseket illetve segítenek azoknak végrehajtásában. A sorozatban először főhősünket nem csak a játék által irányított karakterek, hanem 4 fő részére kooperatív mód is elérhető, így barátainkkal együtt vehetjük fel a harcot a Templomosokkal szemben.

Az Assassin’s Creed Unity hozza a sorozattól elvárt szintet, azonban az új felszerelések, új képességeink és a sokkal izgalmasabbá és letisztultabbá vált harcrendszer miatt mégis egy friss bérgyilkos élményben lehet részünk.