Platform:

Xbox One

Korhatár:

7 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2013-11-22

Kiadó:

Warner Bros. Interactive Entertainment

Platform:

Microsoft Xbox

Kiadás éve:

2013

Játékeszköz kompatibilitás:

Xbox One

Játékosok száma:

Több

Nincs raktáron

Ár: 6 990 Ft,-

Lego Marvel Super Heroes (Xbox One) ismertető

A LEGO Marvel Super Heroes az eddigi legnagyobb és legteljesebb LEGO szuperhősös kaland. A LEGO játékoktól megszokott humorral vegyített történetmesélés és az izgalmas akciódús, és fejtörőkkel tarkított játékmenet az eddigi leglebilincselőbb LEGO játékélményt nyújtja.

Szuperhősök, vagy szupergonosztevők bőrébe bújva kell megoldanunk az előttünk álló kihívásokat és megmenteni a világot. Vasember, Amerika Kapitány, Pókember, Farkas és még sokan mások képviseltetik magukat játszható karakterként. A játékban összesen 180 karaktert irányíthatunk.

A LEGO Marvel Super Heroes az eddigi talán legteljesebb LEGO kalandot tárja elénk fantasztikus világával, a vicces elemekkel megszórt történetmeséléssel, a karakter választékkal, amelyben minden karakternek más és más képességei vannak, és persze a szokásos LEGO játékmenettel, ami kellőképpen vegyíti az akciót, és a jól kitalált fejtörőket. Ezúttal is egy barátunkkal kooperatívan is végig játszhatjuk a játékot, amelyben minden eddiginél több tartalom került bele.