Platform:

Xbox One

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Horror

Kiadó:

Capcom

Megjelenés:

2017-01-24

Nincs raktáron

Ár: 15 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Resident Evil 7 - Xbox One ismertető

A rettegés, az igazi horror élmény nem volt jellemző az utóbbi évek Resident Evil játékaira, inkább az akció játékok szerelmeseinek kedveztek. A hetedik rész azonban ismét egy új irányt vesz, és a sorozatban elsőként FPS nézetből fogjuk végigremegni a játékot. Igen, remegni, hiszen a Resident Evil 7 olyan szinten félelmetesre és nyomasztóra sikerült, hogy a műfaj rajongóinak igazi kedvencévé fog válni.

A történet a hatodik rész után játszódik, és egy kísérteties ültetvényre vezet minket, ahol minden megtörténik, ami megtörténhet. FPS nézetben pláne igen csak rémisztő a játék, hiszen még inkább bele tudjuk magunkat élni a borzalmakba. Atmoszféra teremtésben mestermunka a Resi 7, melyhez nagyban hozzájárul, hogy gyönyörűre sikeredett a grafika is. A maga 12-15 órájával és a magas újrajátszási faktor miatt kimondottan tartalmas a Capcom nagyágyúja.

Igazi klasszikus született a túlélő horror elhanyagolt műfajában. A Resident Evil 7 a sorozat rajongóinak, és a horror kedvelőinek kimondottan jó választás. A Ps 4 tulajoknak külön örülhetnek, hiszen a komplett játék játszható VR-el, ezzel fokozva a rettegést.