Dragon Ball Xenoverse 2 (Nintendo Switch) nintendo-switch
Ár: 13 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Dragon Ball Xenoverse 2 (Nintendo Switch)

Raktáron

Platform:
Nintendo Switch
Megjelenés:
2017-09-22
Platform:
Nintendo
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Nintendo Switch
Műfaj:
Fighting
Játékosok száma:
Több

Dragon Ball Xenoverse 2 (Nintendo Switch) ismertető

A történelem ismét megváltozott és megint ránk hárul a feladat, hogy helyreállítsuk azt. A Dragon Ball Xenoverse 2-ben újra élhetjük az animéból megismert epikus csatákat, harcolhatunk Goku és barátainak oldalán a saját magunk által testreszabott karakterrel, akinek idővel megtaníthatjuk a sorozatból ismert legendás támadásokat.

A Dragon Ball Xenoverse 2 egy verekedős játék enyhe RPG elemekkel tarkítva. A játékosok egy hatalmas központi városban lesznek lerakva online a többi játékossal együtt, itt fejleszthetik magukat, barátságokat köthetnek, és együtt indulhatnak nehezebbnél nehezebb küldetéseikre, vagy akár összemérhetjük tudásunkat és harcolhatunk, de a játék akár egyedül offline is végig vihető. A gigászi harcok hatalmas arénákban történnek ahol a környezet porig rombolható az epikus csaták közepette.

A Dragon Ball Xenoverse 2 hatalmasat fejlődött mind játékmenetileg, mind vizuálisan elődjéhez képest. Egyedi online interakció, a karakterek teljes testreszabhatósága és a 126 legendás játszható karakter az egyik legteljesebb Dragon Ball játékélményt adja. A Dragon Ball sorozat rajongói számára vagy a verekedős játék szerelmeseinek kötelező darab.