Batman Arkham Asylum - Platinum (PS3) playstation-3
Besorolás alatt

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Batman Arkham Asylum - Platinum (PS3)

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 3
Megjelenés:
2009-08-25
Platform:
PS
Kiadás éve:
2009
Játékeszköz kompatibilitás:
PS3
Műfaj:
Akció
Játékosok száma:
1

Batman Arkham Asylum - Platinum (PS3) ismertető

A Batman: Arkham Asylum egy akció kalandjáték, amely egyenesem a DC univerzum egyik legsötétebb részére visz el minket, Gotham városába, pontosabban az Arkham elmegyógyintézetbe. Itt Joker, miután Batman beviszi, teljesen átveszi az irányítást Arkham és az ott fogvatartottak felett, így ránk hárul a feladat, hogy Batman bőrébe bújva visszavegyük az irányítást, és megakadályozzuk Joker ördögi tervét. Persze útközben Batman legveszedelmesebb ellenfeleivel kell majd felvennünk a harcot.

A Batman: Arkham Asylum-ban fel kell fedeznünk, az Arkham elmegyógyintézet hatalmas és szerteágazó területét, miközben úton útfélen meg akarnak minket állítani minket. A játékban egy izgalmas és dinamikus harcrendszer került, amiben általában súlyos túlerővel kell felvennünk a harcot, figyelve minden ellenfél erősségeire és gyengeségeire. A túlerő miatt gyakran jobb megoldás, ha csendesen próbáljuk meg végrehajtani feladatunkat, lopakodva, vagy épp szoborról szoborra repülve. Amikor épp nem harcolunk, rejtélyeket kell majd megoldanunk, nyomok után kutatva. Mind a harcban, mind a feladataink teljesítésében Batman hatalmas kütyü arzenálja áll majd rendelkezésünkre.

Nem mellesleg a Batman: Arkham Asylum története megfelel a legizgalmasabb Batman képregények történetének, mind a történetvezetésben, mind a dialógusokban, főként kiemelve a nagyszerű szinkronszínészeket, hihetetlen munkát végeztek a fejlesztők. Lépj hát be az Arkham elmegyógyintézetbe, és vedd fel a harcot Gotham legveszélyesebb gonosztevőivel szemben.