Mirror's Edge Catalyst - Playstation 4 playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Mirror's Edge Catalyst - Playstation 4

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Egyéb
Megjelenés:
2016. 02. 26.
Kiadó:
Electronic Arts (EA)

Mirror's Edge Catalyst - Playstation 4 ismertető

Az Electronic Arts mindig híres volt arról, hogy a legnagyobb címek folyamatos megjelentetése mellett, mindig tudtak valami újat is piacra dobni, ami újdonságnak hat, mégis a megszokott formulát használja. 2008-ban a DICE fejlesztőstúdióval közöse elhozták nekünk a Mirror’s Edge című játékot, ami a maga idejében hatalmas meglepetés, és ezzel arányos siker is lett pillanatok alatt.

Az első rész egy belső nézetes akciójáték, amiben nem az az elsődleges feladatunk, hogy mindenki lelőjünk, hanem akrobatikus képességeinket tette próbára a játék, amolyan parkour szimulátor szerűen. A játékban Faith-et irányíthattuk aki egy futár volt, és bizalmas információkat szállítottunk egy városban ami hangzatosan a City of Glass névre hallgatott, és a történet végén felszámolhattunk egy korrupt vállalatot, és még Faith testvérét is megmentettük a biztos haláltól.

2016-ban elhozták nekünk a második részt, és megérte 8 évet várni a Mirror’s Edge Catalyst-ra, mert a DICE minden tudását amit a Battlefield sorozatnál megtanult, itt tökéletesen tudta kamatoztatni. A játék elképesztően gyönyörű, City of Glass ajtai pedig kinyíltak előttünk, most már oda, és akkor mehetünk, mászhatunk, fel, ahová csak akarunk. Az üldözések még adrenalindúsabbak lettek, és online versenyek is vannak, amelyek keretein belül összemérhetjük parkour tudásunkat bárkivel a világon.

Történet szempontjából egy előzménnyel van dolgunk, amelyből kiderül, Faith hogyan lett az a kivűlálló, akit az első részben megismerhetünk.

A játék elérhető PS4-re és Xbox One-ra.