Battlefield 1 (PS4) playstation-4
Ár: 12 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 5 490 Ft,-

Battlefield 1 (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Megjelenés:
2016-10-21
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Műfaj:
Lövöldözős
Játékosok száma:
Több

Battlefield 1 (PS4) ismertető

Visszatérhetünk a totális háború mezejére a Battlefield 1 segítségével, amely most az első világháborúba repít el minket. A single player kampány 6 különböző frontra visz el minket, így 6 különböző szempontból játszhatjuk végig az első világháború eseményeit. Az egész játék során korhű fegyverarzenál áll majd rendelkezésünkre a pisztolyoktól a puskákig, akár lángszóróval is fel vehetjük a harcot, továbbá a játékban hangsúlyos szerepet kapott a közelharc is.

Ahogy azt már megszokhattuk a sorozattól, a Battlefield 1 hihetetlen multiplayer élményt tár elénk, egyszerre akár 64 játékossal. A környezet minden eleme porig rombolható. A harcot fel vehetjük lábon, tankban, repülőben, de most akár lóháton is. A megszokott Assault, Support, Scout és Medic karakterosztályok mellett most a járművezetők is saját osztályt kaptak a Tanker és a Pilot személyében.

Az Electronic Arts és a DICE olyat alkottak, amit nem könnyű jellemezni, át kell élni. A szívszorító realizmussal elénk tárt single player kampány, a végtelen és izgalmas csatákat biztosító kompetatív multiplayer, és nem utolsó sorban a lélegzetelállító vizuális élmény, amelyet a Forstbite grafikus motor legújabb generációja szolgáltat egy olyan játékélményt, biztosit amely hónapokra oda tudja kötni a játékost.