Battlefield 1 Revolution Edition - Playstation 4 playstation-4
Ár: 9 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Battlefield 1 Revolution Edition - Playstation 4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
FPS
Kiadó:
Electronic Arts (EA)
Megjelenés:
2016-10-21
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Battlefield 1 Revolution Edition - Playstation 4 ismertető

Visszatérhetünk a totális háború mezejére a Battlefield 1 segítségével, amely most az első világháborúba repít el minket. A single player kampány 6 különböző frontra visz el minket, így 6 különböző szempontból játszhatjuk végig az első világháború eseményeit. Az egész játék során korhű fegyverarzenál áll majd rendelkezésünkre a pisztolyoktól a puskákig, akár lángszóróval is fel vehetjük a harcot, továbbá a játékban hangsúlyos szerepet kapott a közelharc is.

Ahogy azt már megszokhattuk a sorozattól, a Battlefield 1 hihetetlen multiplayer élményt tár elénk, egyszerre akár 64 játékossal. A környezet minden eleme porig rombolható. A harcot fel vehetjük lábon, tankban, repülőben, de most akár lóháton is. A megszokott Assault, Support, Scout és Medic karakterosztályok mellett most a járművezetők is saját osztályt kaptak a Tanker és a Pilot személyében.

Az Electronic Arts és a DICE olyat alkottak, amit nem könnyű jellemezni, át kell élni. A szívszorító realizmussal elénk tárt single player kampány, a végtelen és izgalmas csatákat biztosító kompetatív multiplayer, és nem utolsó sorban a lélegzetelállító vizuális élmény, amelyet a Forstbite grafikus motor legújabb generációja szolgáltat egy olyan játékélményt, biztosit amely hónapokra oda tudja kötni a játékost.

A játék ezen verziója tartalmazza a Season Pass-t is!