Bloodborne - Playstation 4 playstation-4
Ár: 8 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Bloodborne - Playstation 4

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2015-03-25
Kiadó:
Namco Bandai
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Bloodborne - Playstation 4 ismertető

A Bloodborne a From Software által fejlesztett Playstation 4 exkluzív akció kalandjáték. A játékra nyugodtan lehet mondani, hogy Souls játék mivel nagyon sokban hasonlít elődjeihez (Dark Souls sorozat, Demon’s Souls), de mind a játékstílust, mind játékvezetést ért változásoknak köszönhetően, a Bloodborne a játékosok sokkal szélesebb körével kedveltette meg magát, így azoknak is érdemes kipróbálni akiket az előző Souls játékok nem fogtak meg.

A Bloodborne egy sötét fantasy amely egy gótikus, viktoriánus kort idéző világban játszódik. A játék Yharnam városában játszódik, ami mára már csak árnyéka önmagának. A városban egy szörnyűséges átok pusztít, lakói megőrültek vagy vérszomjas szörnyetegekké változtak. Itt kell a játékosnak kalandjai során feltárni a világ titkait, nehezebbnél nehezebb boss harcokon átküzdenie magát. A játékos egy úgynevezett vadász bőrébe bújhat. A vadászok arra esküdtek, hogy felkeressenek és elpusztítsanak különösebbnél különösebb halálos szörnyeket. A vadászok mindig fel vannak szerelve trükkös harc közben is változni tudó fegyverekkel és ezüst töltényű puskával.

A Bloodborne méltó a Souls játékokhoz és még túl is szárnyalja azokat. Titokzatos történetmesélésével, részletesen kidolgozott környezetével, és tisztára csiszolt harcrendszerével a Bloodborne egy ellenállhatatlan élményt nyújt. A Souls játékokhoz hűen az online interakcióval hívhatunk más játékosokat segítségül, mi ajánlhatjuk fel segítségünket, vagy akár meg is támadhatjuk más játékosok világát. A Souls játékok szerelmeseinek kötelező darab, de mindenkinek ajánlható, aki szereti a sötét hangulatú, horror elemekkel tarkított akciódús kalandjátékokat.