Call of Duty: Infinite Warfare - Playstation 4 playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Call of Duty: Infinite Warfare - Playstation 4

Elfogyott

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
FPS
Megjelenés:
2016-11-04
Kiadó:
Activision Blizzard
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Call of Duty: Infinite Warfare - Playstation 4 ismertető

A Call of Duty Infinite Warfare a híres FPS sorozat keretein belül ezúttal a világűrbe visz el minket, Reyes kapitány bőrébe bújva. A Föld kifogyott a nyersanyagokból így függ attól, hogy más bolygókat kolonizálnak és a belőlük kinyert nyersanyagokat visszaküldik a földre. De ezek az állomások más radikális haderők figyelmét is megtalálta, akik el akarják foglalni. A történet narratívájára nem lehet panasz hisz az ellenséges erők vezetőjének hangját a Trónok Harcából ismert Kit Harrington adja, és több más híresség is tiszteletét teszi, mint például az UFC harcos Conor McGregor illetve a Forma 1 versenyző Lewis Hamilton.

A játékból ismert intenzív és filmszerű szárazföldön játszódó harcpillanatok mellet űrhajó csaták és zéró gravitációs csaták is helyet kaptak. A sorozathoz hűen az Infinite Warfare-ben is hatalmas hangsúlyt kapott az azóta is töretlen sikernek örvendő multiplayer amely most a Combat Rigs rendszerrel még testre szabhatóbb többjátékost élményt nyújt. Külön jó hír a rajongók számára, hogy belekerült a sorozattól megszokott Zombie mode, ahol zombik hada ellen védekezhetünk barátainkal.

A Call of Duty Infinite Warfare  egy hihetelen sci-fi kalandba visz el minket ahol átlőhetjük magunkat a galaxisban. Mind a sorozat, mind a sci-fi shooter rajongóknak hihetetlen élményt okoz majd a jól megírt és végig vitt történet, illetve a megunhatatlan multiplayer.