Days Gone PS4 playstation-4
Ár: 17 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Days Gone PS4

Megjelenésig hátravan:

Előrendelhető

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2019-02-22
Megjelenés:
2019. február 22.

Days Gone PS4 ismertető

Egy zombiapokalipszis mindig nyomasztó dolog tud lenni. Ezt a Sony egyszer már tökéletesen bemutatta egy jóval emberibb oldalról, a The Last of Us című játékkal, most pedig elhozza nekünk az érem másik oldalát PS4-re, ahol a zombikkal nem csak elvétve találkozhatunk, és akkor sem kell mindenképp elbújni előlük, hogy túléljünk, itt inkább az akción van a hangsúly, de a drámát se hagyták otthon a készítők. Ez a Days Gone.

A Sony első PS4-es nagy kalandja lesz a Days Gone (ha a The Last of Us Remastered-et nem számoljuk),  ami a nem is olyan távoli jövőbe kalauzol el minket, ahol egy zombijárvány után megmaradt emberek kicsit sem unalmas mindennapjait követhetjük végig Deacon St. John fejvadász szemszögéből, aki nem akar senkin se segíteni, csak gyűjtögetni, és rájönni, hogy mi az élete értelme.

Egy hatalmas poszt apokaliptikus világban játszódik a Days Gone, amit akár végiglövöldözve, vagy akár lopakodva, két lábon vagy motoron is keresztülszánthatunk.

Te se maradj le az egyik legkülönlegesebb zombis játékról, ahol percek alatt akár több ezer zombit is a túlvilágra küldhetsz.

A Days Gone 2018 tavaszán jelenik meg kizárólag PS4-re.