Deus Ex: Mankind Divided Day One Edition - Playstation 4 playstation-4
Ár: 2 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Deus Ex: Mankind Divided Day One Edition - Playstation 4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2016-08-23
Kiadó:
Square Enix

Deus Ex: Mankind Divided Day One Edition - Playstation 4 ismertető

A Deus Ex univerzumban az augmentációk, vagyis az emberekbe beültetett fejlesztések majdhogynem mindennapivá váltak. Egy ilyen augmentációkkal rendelkező ember Adam Jensen is, aki a Task Force 29 vezetője, akiknek az a feladatuk, hogy augmentációkkal rendelkező terroristákat kapjanak el.

A Deus Ex: Mankind Divided az előző rész után 2 évvel veszi fel fonalat, és ismét Adam Jensen bőrébe bújva deríthetjük fel az előző rész eseményei mögött álló erőket. A Mankind Divided ismét egy belső nézetes akció RPG kalandba visz el minket, ahol hatalmas szerepet kap újfent a küldetéseink csendben való elvégzése. Habár nagy szerepet kap a lopakodás, mi dönthetjük el, hogy hogyan szeretnénk elvégezni küldetéseinket, és erre felhasználhatjuk rendelkezésünkre álló számtalan augmentációt is.

A Deus Ex: Mankind Divided játékmenetében hasonló az előző részéhez, csupán finomítottak rajta, így még teljesebb élményben lehet részünk. Hatalmas nyitott pályák, izgalmas és változatos játékmenet, és egy lehengerlő történet, amelyet a Mankind Divided nyújthat nekünk, és minden aspektusában a sorozattól elvárt magas szintet hozza!