Final Fantasy XV Day One Edition (FF 15) - Playstation 4 playstation-4
Ár: 10 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 6 990 Ft,-

Final Fantasy XV Day One Edition (FF 15) - Playstation 4

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
RPG
Kiadó:
Square Enix
Megjelenés:
2016-11-29

Final Fantasy XV Day One Edition (FF 15) - Playstation 4 ismertető

A Final Fantasy sorozat hatalmas utat járt be az 1987-ben megjelent első rész óta, és a Final Fantasy XV elhozza az új generációnak is azt a varázslatos élményt, amely az egyik legnépszerűbb RPG sorozatává tette a játékokat. Noctis, a Lucis Királyság hercegének bőrébe bújva vehetjük fel a harcot a támadó ellenséges birodalom ellen. Szerencsére utunkat nem kell egyedül megtennünk, Noctis-t útján elkísérik barátai, akikkel a játék során egyre mélyebb kapcsolatot alakít ki és ez az egész játékmenetre kihatással van.

A Final Fantasy XV egy nyílt világú akció RPG, ahol Noctis-t és barátait irányítva hatalmas fegyverekkel és halálos varázslatokkal, vagy a kettőt kombinálva a karakterek kooperatív támadásaival vehetjük fel a harcot ellenségeink ellen. A bejárható világ hatalmas, teli óriási ellenfelekkel, ritka tárgyakkal és megannyi titokkal, amelyeknek megtalálása és megfejtése  huzamosabb ideig odaköti a játékost.

A bejárható világ nem csak hogy hatalmas, de lélegzetelállítóan gyönyörű és kidolgozott. Barangolva a világban könnyű megfeledkezni arról, hogy egy játékkal játszik az ember és nem egy filmben van. A lehengerlő történettel, az izgalmas és dinamikus harcrendszerrel, a töménytelen melléktevékenységekkel és a végtelenségig kidolgozott részletekkel a Square Enix újra megmutatta, hogy mire képesek, hogy miért tartják őket a legjobb RPG fejlesztőnek, és hogy miért van a Final Fantasy sorozatnak ekkora sikere és hatalmas rajongó tábora.