18 % Hitman The Complete First Season Edition (PS4) playstation-4
10 990 Ft,-
Ár: 8 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 4 990 Ft,-

Hitman The Complete First Season Edition (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Square Enix
Megjelenés:
2017-01-31
Követelmény:
Multiplayer:

Hitman The Complete First Season Edition (PS4) ismertető

Visszatér a méltán híres Hitman sorozat, miután 2016-ban 5 digitális epizódot kaphattunk, az első évad végével fizikálisan is megjelent Hitman: The Complete First Season néven, amely tartalmazza mind az 5 epizódot, illetve plusz tartalmakat is.

A Hitman: The Complete First Season-ben a sorozatból ismert Agent 47 bőrébe bújva, aki egy profi bérgyilkos, likvidálhatjuk a ránk bízott célpontot. És hogy ezt miként tesszük? Ez már teljesen rajtunk áll, hiszen a játék szakított az előző játék lineárisabb megközelítéseivel, így itt minden epizódban hatalmas bejárható pályákat kapunk, és mi tervezhetjük meg és hajthatjuk végre feladatunkat, így visszatérve a sorozat gyökereihez.

A Hitman: The Complete First Season egy egészen magával ragadó játék, amely 5 izgalmas küldetést tár elénk, amelyen garantáltan egyiknél sem fogunk unatkozni, hála a részletes és majdnem hogy tökélyre fejlesztett mesterséges intelligenciának. Ez megtoldva a nagyszerű játékmenettel, és a hatalmas szabadsággal, amit feladataink elvégzésére kapunk, és garantáltan egy izgalmas élményben lesz majd részünk. Mind a sorozat veteránjainak, mind az új játékosoknak, akik szeretik a lopakodós játékokat kötelező darab!