Knack 2 (PS4) playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Knack 2 (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Megjelenés:
2017-09-05
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Műfaj:
Kaland
Játékosok száma:
Több

Knack 2 (PS4) ismertető

A Knack első része a Playstation 4 egyik kezdő címe volt, ahol egy varázslatos világban barangolhattunk, miközben igazi platformer élményben lehetett részünk. A játék első része, habár teli volt potenciállal, nem érte el azt a kritikusi és rajongói sikert, amelyet megcélzott. A Sony Japan Studio tanulva az első rész hibáiból, előált a Knack 2-vel, ami minden szempontból felül akarja múlni elődjét, és egy olyan varázslatos platformer élményt hoz el nekünk, amely az igazi klasszikusok között is megállja majd a helyét.

A Knack 2 pont, mint elődje, egy akció platformer játék, ahol Knack-et irányíthatjuk, aki egy ősi ereklyékből álló öntudatra ébredt entitás. A történetért ezúttal az a Marianne Krawczyk felel, aki a God of War sorozat történetét hozta el nekünk, így történet terén biztos, hogy nem lehet majd kifogásunk. Továbbá a játékmenetet teljesen újragondolták, sokkal jobban kidolgozott, valamint nagyobb szabadságot kapunk irányításban. A Knack első részének látványvilágára eddig sem lehetett panasz, hiszen egy varázslatos és színes világot tárt elénk. Most is erre lehet számítani, de a pályák megtervezésére sokkal nagyobb figyelmet szenteltek a fejlesztők, így is hozzátéve a remek játékmenethez, valamint az logikai fejtörőkhöz. A játék egésze kapott egy kooperatív módot, ahol szabadon becsatlakozhatunk barátunk mellé, a játék bármely részében.

A Knack 2 minden várakozásnak meg akar felelni, de még ennél is többet szeretne nyújtani, és egy új szintre akarja emelni a modern platformer játékokat.