Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition (GOTY) playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition (GOTY) (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2015-05-08
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment

Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition (GOTY) (PS4) ismertető

A Middle-Earth Shadow of Mordor a valaha készült legjobb Gyűrűk ura univerzumában játszódó játék. Egy eddig soha nem látott történetet mesél el, sok referenciával és kikacsintással a filmekre, és könyvekre. Játékmenetében az Assassin’s Creed-re hajaz, azonban ez nem teljesen ilyen egyszerű.

Középföldét ilyen részlet gazdagon még nem láttuk. A textúrák, a világ, és a karakterek kidolgozottsága pompás. Hatalmas bejárható területet kapunk, ahol a fő küldetések mellett számos mellékfeladat és challenge is teljesíthető a kinyitható extrákért cserébe. A sztori egy Tünde lidércről, és egy bosszútól fűtött katonáról szól, akik együttes erővel vonulnak Szauron seregei ellen. A harcrendszer napjaink Batman játékaira hasonlít leginkább, megspékelve a kivégzésekkel, melyek igen csak látványosak és brutálisak. A játék egy új, és teljesen egyedi Nemesis rendszert alkalmaz, melynek lényege hogy a táposabb ellenfeleket egyesével kell vagy elpusztítanunk, vagy a mi oldalunkra állítanunk.

Izgalmas kalandra hív a Shadow of Mordor, mely jó választás minden rajongónak, illetve az open world akció / RPG fanoknak.

A GOTY verzió tartalma:

- Middle-Earth Shadow of Mordor játékszoftver 
- fotó mód 
- The Bright Lord extra sztorivonal 
- The Lord of the Hunt extra sztorivonal 
- Guardians of the Flaming Eye extra küldetés 
- The Berserks extra küldetés 
- The Skull Crushers Warband extra küldetés 
- extra kihívások (Endless Challenge, Test of Defiance, Test of Power, Test of Speed, Test of the Ring, Test of the Wild, Test of Wisdom) 
- extra skinek (Captain of the Watch, Lithariel, Lord of the Hunt, Power of Shadow, The Bright Lord, The Dark Ranger) 
- extra rúnák (Ascendant, Deadly Archer, Defiant to End, Elven Grace, Flame of Anor, Hidden Blade, One with Nature, Orc Slayer, Rising Storm)