Middle-Earth: Shadow of Mordor playstation-4
Ár: 5 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 4 990 Ft,-

Middle-Earth: Shadow of Mordor - Playstation 4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2014-10-03
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment

Middle-Earth: Shadow of Mordor - Playstation 4 ismertető

A Middle-Earth Shadow of Mordor a valaha készült legjobb Gyűrűk ura univerzumában játszódó játék. Egy eddig soha nem látott történetet mesél el, sok referenciával és kikacsintással a filmekre, és könyvekre. Játékmenetében az Assassin’s Creed-re hajaz, azonban ez nem teljesen ilyen egyszerű.

Középföldét ilyen részlet gazdagon még nem láttuk. A textúrák, a világ, és a karakterek kidolgozottsága pompás. Hatalmas bejárható területet kapunk, ahol a fő küldetések mellett számos mellékfeladat és challenge is teljesíthető a kinyitható extrákért cserébe. A sztori egy Tünde lidércről, és egy bosszútól fűtött katonáról szól, akik együttes erővel vonulnak Szauron seregei ellen. A harcrendszer napjaink Batman játékaira hasonlít leginkább, megspékelve a kivégzésekkel, melyek igen csak látványosak és brutálisak. A játék egy új, és teljesen egyedi Nemesis rendszert alkalmaz, melynek lényege hogy a táposabb ellenfeleket egyesével kell vagy elpusztítanunk, vagy a mi oldalunkra állítanunk.

Izgalmas kalandra hív a Shadow of Mordor, mely jó választás minden rajongónak, illetve az open world akció / RPG fanoknak.