Infamous: Second Son playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Infamous: Second Son (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Kaland
Megjelenés:
2014-03-21
Kiadó:
Sony
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2014
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Egy

Infamous: Second Son (PS4) ismertető

A PS4 játékok mindíg különlegesek. A legtöbb PS exclusive cím hosszú évek munkájának gyümölcse, de megéri várni ezekre a címekre, mert szinte minden ilyen játék tökéletesre sikerül. Nincs ez kásképp az InFamous: Second Sonnal sem.

A történet a disztópikus Seattleben játszódik, ahol nagy mértékben elszaporodtak a különleges képességekkel rendelkező emberek. Egy katonai szerv a DUP próbálja kiírtani ezeket az általuk "bioterroristának" nevezett személyeket. Főszereplőnk Delsin Rowe a fiatal lázadó falfirkász egy baleset következtében szupererőre tesz szert. Delsin a megszerzett képességét bevetve veszi fel a harcot a DUP-vel, hogy bebizonyítsa, nem minden ember terrorista, akinek szuperereje van. Ez egy nyílt világú játék, szóval Seattle egész területét bejárhatjuk benne. Az InFamous: Second Son fantasztikus grafikával, egyedi irányítással és lehengerlő akciójelenetekkel teszi színessé, a már alapból sokszínű játékot. 

Az InFamous: Second Son tele van morális kérdéseket feszegető témával, amikre a saját erkölcsünk szerint reagálhatunk, hiszen többször felteszi a kérdést a játék, hogy jót, vagy rosszat cselekedjünk. Így a játék végére lehetünk szuerhősök, vagy akár valóban bioterroristává is válhatunk.