Assassins Creed: Unity (PS4) playstation-4
Ár: 8 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Assassins Creed: Unity (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Megjelenés:
2014-11-13
Követelmény:
van*
Multiplayer:
van
Kiadó:
Ubisoft
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2014
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Assassins Creed: Unity (PS4) ismertető

Az Assassin’s Creed Unity ezúttal Párizsba visz el minket, a francia forradalom időszakába, ahol Arno Dorian bőrébe bújva fedhetjük fel a forradalom hátterében álló hatalmak titkait. A fő történeti szál ismét a hatalmi harcot mutatja be az Asszaszinok, akik a szabadságért és a szabad akaratért küzdenek, illetve Templomosok között, akik a békét az emberek irányításával akarják elérni.

Az Assassin’s Creed Unity játékmenetileg, hasonlóan elődjeihez egy hatalmas játékteret ad számunkra, amit magunknak kell felfedezni. A korszakhoz hűen korabeli híres emberek adnak küldetéseket illetve segítenek azoknak végrehajtásában. A sorozatban először főhősünket nem csak a játék által irányított karakterek, hanem 4 fő részére kooperatív mód is elérhető, így barátainkkal együtt vehetjük fel a harcot a Templomosokkal szemben.

Az Assassin’s Creed Unity hozza a sorozattól elvárt szintet, azonban az új felszerelések, új képességeink és a sokkal izgalmasabbá és letisztultabbá vált harcrendszer miatt mégis egy friss bérgyilkos élményben lehet részünk.