Sniper Elite 4 playstation-4
Ár: 9 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Sniper Elite 4 - Playstation 4

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
505 Games
Megjelenés:
2017-02-14
Követelemény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Sniper Elite 4 - Playstation 4 ismertető

Visszatérhetünk a II. világháború frontjára a mind a rajongók, mind a kritikusok által magasba emelt Sniper Elite sorozat 4. részével! Ezúttal 1943-ban találjuk magunkat az olaszországi fronton. A náci hadak megfékezése egyre nagyobb problémát okoz a helyi ellenállás számára, főleg amikor megtudják, hogy egy új titkos fegyverrel kísérleteznek a nácik. Ekkor lép be a képbe Karl Fairburne, aki a játékos irányítása által felveszi a harcot a náci hadakkal, izgalmas küldetéseken részt véve, és a sorozattól már megszokható, jól kidolgozott és realisztikus mesterlövész akcióval.

A Sniper Elite 4-ben újra átélhetjük az izgalmas és taktikus mesterlövész akciót, de persze megint lesz részünk szemtől szembeni tűzharcokban is. A nyitott pályáknak köszönhetően, a játékos szabad kezet kap, a küldetések végrehajtásának megtervezésében, megtalálva a megfelelő pozíciót a célpontjaink likvidálására. Természetesen most is hatalmas korhű fegyverarzenál fog rendelkezésünkre állni, hogy felvegyük a harcot a nácik ellen.

A Sniper Elite 4 ismét egy változatos és izgalmas, de közben végtelenül taktikus játékmenetet tár elénk, és ha végeztünk a  robosztus egyjátékos kampánnyal, belevethetjük magunkat barátainkkal az izgalmas kooperatív küldetésekbe, vagy összecsaphatunk más játékosokkal az online multiplayerben.