Sniper Elite III Ultimate Edition (SE 3) playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Sniper Elite III Ultimate Edition (SE 3) - Playstation 4

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
505 Games
Megjelenés:
2014-06-27
Követelemény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Sniper Elite III Ultimate Edition (SE 3) - Playstation 4 ismertető

A mesterlövészek feladata az egyik legnehezebb és legérdekesebb minden hadseregben. Megtalálni a megfelelő pozíciót, és órákat várni a legjobb alkalomra, ami kínálkozik célpontunk likvidálásra. Gyakran a legjobb alkalom az EGYETLEN alkalom feladatuk teljesítésére, és habár a videojátékok és filmek gyakran nagyban eltorzítják a mesterlövészek valódi ténykedését, a Sniper Elite sorozat mindig törekedett a legteljesebb mesterlövész élményt nyújtani és ez így van a Sniper Elite 3-al is.

A Sniper Elite 3 a II. világháborúba visz el minket, az Észak-Afrikai hadszíntérre, így ebben a kegyetlen környezetben kell megtalálnunk és likvidálnunk célpontjainkat. A hatalmas nyitott területek miatt, bőven lesz rá lehetőségünk, hogy mi magunk tervezzük meg akcióinkat, a helyszín kiválasztásától egészen a célpontok likvidálásáig. A realisztikus mesterlövész élmény mellett, bőven lesz részünk más fajta akcióban is részt venni, szemtől szembeni fedezékes tűzharcok formájában.

A Sniper Elite 3 változatos játékmenetével, a realisztikus mesterlövész élménytől elkezdve, egészen a klasszikusabb szemtől szembeni tűzharcokig, mindent átélhetünk, így egy olyan kalandba lehet részünk, amelyet garantáltan nem feledünk egyhamar!

Ez a kiadás tartalmazza az összes megjelent DLC-t.