Until Dawn playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Until Dawn (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Megjelenés:
2015-08-28
Kiadó:
Sony
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2015
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Until Dawn (PS4) ismertető

Az Until Dawn egy ízig vérig túlélő horror játék. A történetben nyolc fiatal kibérelnek egy faházat az erdő mélyén, így megemlékezve ott eltűnt barátaikról, de közben abban reménykedve, hogy többet megtudnak majd a rejtelmes esetről. Ám amikor odaérnek, rá kell jönniük, hogy valami, ami valószínűleg barátaikkal is végzett, most rájuk vadászik.

Az Until Dawn játékmenetében a felfedezés, nyomok után kutatás, valamint izgalmas quick-time event-ek játszák a főszerepet. A játék során sokszor olyan kritikus döntéseket kell hoznunk, amik a karakterek életét, vagy halálát jelentik és elindítják az úgynevezett „Butterfly Effect”-et amely egyéni események sorozatát indítja el. Ez azt jelenti, hogy a játékot számtalanszor végig lehet játszani, és mindig más végkifejletet kaphatunk meg. Könnyen lehet, hogy mind a nyolc karakterünk túléli, de az is egy végkifejlet, hogy mindenki meghal. Ez mind tőled függ, szóval dönts jól, és gyorsan.

Az Until Dawn végig fenntartja a feszültséget, és egy perce sem érezheted magad biztonságban. Az izgalmas játékmenet, és döntéseink súlya egy olyan atmoszférát biztosít a játék egészének, amit kevés játék tud garantálni, és a horror/thriller rajongóknak biztosan egy életre szóló élményt nyújt majd.