12 % Sony PlayStation 4 Slim 1TB Hits Bundle - PS4 playstation-4
129 990 Ft,-
Ár: 113 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Hits Bundle - PS4

Külső raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Jótállás:
1 év hivatalos jótállás
Műfaj:
Kiadó:
Megjelenés:
Követelemény:
Multiplayer:
Garancia:
2 év hivatalos Sony garancia

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Hits Bundle - PS4 ismertető

A CSOMAG TARTALMA:

  • 1 db Sony PlayStation 4 Slim konzol 1TB tárhellyel  (Magyar menüvel !)
  • db újradizájnolt DualShock 4 vezeték nélküli kontroller 
  • 1 db USB töltőkábel (az irányító töltéséhez) 
  • 1 db HDMI kábel 
  • 1 db tápkábel 
  • 1 db mono headset 
  • Ajándek 14 napos PS Plus Trial (új profil / regisztráció létrehozása esetén)
  • Ratchet and Clank játékszoftver
  • Uncharted 4 játékszoftver
  • The Last of Us játékszoftver
Ratchet and Clank:
Visszatért a játékosok által egyik legjobban kedvelt platformer shooter játék a Ratchet & Clank, belépve az új generációba a Playstation 4-el. Nem csupán az első játék HD remake-jéről beszélhetünk, hanem az első játék „újra gondolásáról”, aminek köszönhetően egy teljesen új élményt nyújt majd a játék. A Ratchet & Clank minden téren felnő a Playstation 4-hez, újgenerációs grafikával, rengeteg új tartalommal, így számtalan új fegyverrel is, és a jól ismert történet újra gondolásával, egy varázslatos utazáson vehetünk részt, teli akcióval, ügyességi feladatokkal, és logikai fejtörőkkel. Mind a Ratchet & Clank sorozat kedvelőinek, mind az akciódús platformerek szerelmeseinek köteleződarab, a mára klasszikussá vált első rész most felújított, újra gondolt, és minden szempontból jobb kiadása.

Uncharted 4:

A Naughty Dog neve már oly sok éve egyet jelent a minőséggel. A srácok olyan klasszikusokat alkottak, mint a valaha elkészült talán legjobb játék, a Last of Us, vagy kedvenc kalandorunk, Nathan Drake történetét, az Uncharted sorozatot. És most végre itt van a 2016-os év legjobbja, az Uncharted 4. Nathan és Elena visszavonultan élnek, nem keresnek már kincseket, és nem mentik meg a világot már néhány éve. Ekkor azonban felbukkan Sam, Nathan rég eltűnt és halottnak hitt testvére, és segítséget kér öccsétől, meg kell találniuk a hírhedt kalózkapitány, Avery kincsét. A sztori alatt a lehető legváltozatosabb helyszínekre jutunk majd el: Madagaszkár, Olaszország, Skócia, stb. A történet izgalmas és fordulatos, telis tele drámával. Technikai oldalról megközelítve is hibátlan a játék. Az bátran kijelenthető hogy az Uncharted 4 a valaha elkészült legszebb játék. A hangok, és legfőképp a szinkronhangok is remekül sikerültek. Visszatér természetesen az online multiplayer is, sok újdonsággal, és pörgős csatákkal. Akinek van Playstation 4-e otthon és még nincs meg neki, az sürgősen pótolja. Akinek pedig nincs Ps-e, az erősen gondolkozzon el a beszerzésén, mert az Uncharted 4-et mindenkinek látnia kell.

The Last of Us:

A Naughty Dog az elmúlt 10-15 év egyik legsikeresebb fejlesztőcsapata, hiszen ha azt mondom, hogy Uncharted széria, akkor elismerően biccentesz Te is, hogy igen, az tényleg elképesztően jó. A The last of usviszont ha bár játékmenetben némileg hasonló, körítésben mégis teljesen már, és inkább a felnőtt játékos közösséget szólítja meg. Egy gombafertőzés után az USA lakosságának nagy része zombi-szerű csoszogó emberevővé vált. Hősünk, Joel, az egyik legszívósabb túlélő, feladatot kap: el kell juttatnia Ellie-t, egy kislányt, az államok másik felébe (hogy miért, az legyen meglepetés). Ömlengésnek tűnik, de a The last of us a valaha elkészült legjobb játék. Ilyen szívszorító drámát még nem láthattunk efféle produktumban, és az is biztos, hogy audiovizualitásban is mérföldkőként kell említeni a játékvilágban. Egészen elképesztően gyönyörű, a hangok (különösen a szinkron hangok) pedig annyira el lettek találva, hogy ismét nem lehet belekötni. Van a sztori mellett többjátékos mód is, ami nem a darálásról, inkább a taktikus túlélésről szól, érdemes tenni vele egy kört, mert haverokkal nagyon szórakoztató.

A The last of us tehát KÖTELEZŐ MINDENKINEK, annak is, aki amúgy nem kedveli a stílust, mert ezt kedvelni fogod. Elérhető PS3 és PS4 platformokon, utóbbin még szebb grafikával, és minden extra tartalommal.