Halo 5 Guardians - Xbox One xbox-one
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Halo 5 Guardians - Xbox One

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
FPS
Kiadó:
Microsoft Studios
Megjelenés:
2015-10-27
Követelemény:
Xbox live gold
Multiplayer:
Online multiplayer

Halo 5 Guardians - Xbox One ismertető

A Halo 5: Guardians folytatja a Halo sorozatot ott ahol a negyedik rész abbamaradt. Az emberi kolóniákat váratlanul megtámadják, így újra háború tombol a galaxisban. Master Chief eltűnt, így Spartan Locke azt a feladatot kapja, hogy levadássza, és rájöjjön motivációjára.

A Halo 5: Guardians egy hamisíthatatlan sci-fi FPS amelyet a sorozattól megszokhattunk. Hihetetlen látványvilág, akciódús játékmenet, és grandiózus csaták, mind egy érdekes sci-fi történet körítésében. A játékmenet ezúttal is képes volt megújulni, az izgalmas FPS játékmenet mellett, most sokkal taktikusabban kell gondolkodnunk, és társainknak is utasításokat adnunk.

Visszatér a legendás Halo multiplayer is, amely játékosok ezreit ragadott magával az évek alatt. Most a Halo 5: Guardians is ugyan azt a hihetetlen online multiplayer élményt nyújtja, mint elődjei, csak ezt több játékmóddal, jobban kidolgozott pályákkal, és nagyobb fegyverarzenállal teszi.

A Halo 5: Guardians egy hihetetlen kalandra invitál minket, amelyet mind a sorozat szerelmeseit, mind az új játékosokat magával fogja ragadni!