The Crew 2 - Xbox One xbox-one
Ár: 10 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

The Crew 2 - Xbox One

Külső raktáron

Platform:
Xbox One

The Crew 2 - Xbox One ismertető

A The Crew 2014-ben teljesen meglepte a játékosokat, a hatalmas autókínálatával, egy életre elegendő tartalmával, és az egész Észak-Amerikát felvonultató térképével. A Ubisoft ezen a jól bevált recepten nem is változtatott, hanem még 3-mal emeltek a téten. A második rész minden tekintetben több, nagyobb, és látványosabb lesz.

Mint ahogy a Ubisoft játékoktól megszokhattuk, a The Crew 2-ben újra egy színes, élő lélegző világban lehet versenyezni, cicázni a rendőrökkel, vagy hajmeresztő mutatványokat végrehajtani, ami olyan vizuális megvalósítást kapott, hogy aki szerette az Eredet című filmet, a játék első perceitől kezdve, tátott szájjal fog a képernyő előtt ülni. Ráadásul a legnagyobb örömünkre, már nem csak autókkal, és annak különböző variációival (buggy, monster truck) lehet szaggatni az aszfaltot, mert, most már meghódíthatjuk az Amerikai utak mellett, a folyókat, és a légteret is magunkévá tehetjük. A járművek között egy gombnyomással lehet váltani kedvünk szerint, hogy a legkényelmesebb módon felfedezhessük az Észak-Amerika nyújtotta lehetőségeket.

Ha nem szeretnél lemaradni 2018 egyik legmeghatározóbb autós élményéről, rendeld elő a játékot, ne csak a versenyekben, hanem játékosok közt is az első légy!

A The Crew 2 2018. Június 29.-én jelenik meg PS4-re.