Assassins Creed Syndicate xbox-one
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Assassin's Creed Syndicate (Xbox One)

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2015-10-23
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2015
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Kaland
Játékosok száma:
Több

Assassin's Creed Syndicate (Xbox One) ismertető

Az Assassin’s Creed Syndicate a Londonba visz el minket az ipari forradalom idejére, ahol az új találmányok hada teljesen átírta a társadalmi osztályokat, így egyre nagyobb lett a szakadék a szegények és gazdagok között, a középréteg meg csaknem hogy eltűnt. A munkásosztály szindikátusokba tömörülve próbál túlélni, miközben újra feléled az Asszaszinok és a Templomosok közti örök háború.

Itt lépünk be a történetbe ezúttal kettő főszereplőt irányítva, Jacob és Evie Frye bőrébe bújva vehetjük fel a harcot az elnyomó réteg ellen, felszámolva a korrupciót és felszabadítva az elnyomott rétegeket, természetesen az Asszaszinok segítségével. A fejlesztők egy melankolikus és ködös világot tárnak elénk, amely háromszor nagyobb, mint az előd Unity-hoz képest.

Az iparosodásnak köszönhetően arzenálunk is bővült, sokkal hatékonyabb és halálosabb fegyvereket kaptunk. Az előző részekhez képest az Assassin’s Creed Syndcate egy sokkal akciódúsabb és összetettebb élményt tár elénk, egy újra gondolt harcrendszerrel, sokkal nagyobb fegyver arzenállal és képességekkel.