Dark Souls 3 - The Fire Fades Edition xbox-one
Ár: 12 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Dark Souls III (3) - The Fire Fades Edition (Xbox One)

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
RPG
Kiadó:
Namco Bandai
Megjelenés:
2017-04-21
Követelemény:
Xbox live gold
Multiplayer:
Online multiplayer

Dark Souls III (3) - The Fire Fades Edition (Xbox One) ismertető

A Dark Souls III újra elvisz minket abba a haldokló világba, amelyet a sorozattól megszokhattunk. Halálos ellenfelek, lehengerlő látványvilág és a From Software-től megszokható egyedi történetmesélés, amely az egész sorozatot jellemezi. A fejlesztő olyan címeket tud maga mögött, mint a Demon’s Soul illetve a Bloodborne amelyeket ugyan ez jellemzi.

 A tűz kialszik és a világ a romjaiba dől, így a játékosnak át kell küzdenie magát epikus boss harcok sorozatán, feltárni a világ titkait, és visszahozni a Tűz korát. Utunkat nem kell egyedül megtennünk, csatlakozhatunk más játékosokhoz fehér fantomként segítve őket, vagy vörös fantomként megtámadva világukat. Egy biztos: az út nem könnyű. Minden egyes csata más, alkalmazkodnunk kell, kitanulni ellenfeleinket és felhasználnunk a rendelkezésre álló fegyvereket, varázslatokat és mágikus tárgyakat.

A Dark Souls III egy akció RPG egy horror elemekkel tarkított fantasy világban és kétséget kizárólag a legnagyobb, legnehezebb és legjobb Souls játék. Mind a Souls játékok veteránjait, mind a sorozat újoncait beszippantja világába és hónapokra oda köti. Ez a kiadás tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t.