Forza Motorsport 7 Ultimate Edition (Xbox One) xbox-one
Ár: 26 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Forza Motorsport 7 Ultimate Edition (Xbox One)

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2017-10-03
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Racing
Játékosok száma:
Több

Forza Motorsport 7 Ultimate Edition (Xbox One) ismertető

Visszatér a Microsoft és a Turn 10 által fejlesztett egyik legnagyobb autóversenyzős sorozat, a Forza Motorsport 7 személyében!

Amit tudunk az az, hogy a Forza Motorsport 7-ben több mint 700 autó sorakozik fel, az eddigi legnagyobb Lamborghini, Ferrari, és Porsche felhozatallal! A 30 környezetben több mint 200 versenyszakasz közül választhatunk, autóinkat több száz féle módon szabhatjuk majd testre, a versenytörténelem, illetve a pop-kultúra stílusai közül válogatva, valamint verseny közben dinamikus időjárásra számíthatunk.

A Forza Motorsport 7 látványvilágához foghatót még nem láttunk, a játék gyönyörű és kidolgozott, és ezek mellett kitűnően fut. Az Xbox One-on 1080p-s képfelbontással fix 60fps-t ígér, míg az Xbox One X-en 4K felbontásban, ugyan úgy fix 60fps-el kecsegtet.

A Forza Motorsport 7 hihetetlen sok tartalommal kecsegtet, emellett egy olyan látványvilágot ígér, amelyhez foghatót még sosem láthattunk, és sanszos, hogy a már így is hatalmas tisztelettel bíró sorozat, megint történelmi magaslatokba lép az autóversenyző szimulátorok mezején.

A Forza Motorsport 7 Ultimate Edition a következő extra tartalmakkal jár:

  • Day One Car Pack
  • VIP Membership
  • Forza Motorsport 7 Car Pass