Microsoft Xbox One X 1TB + Forza Motorsport 7  xbox-one
Ár: 164 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Microsoft Xbox One X 1TB + Forza Motorsport 7

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One

Microsoft Xbox One X 1TB + Forza Motorsport 7 ismertető

Visszatér a Microsoft és a Turn 10 által fejlesztett egyik legnagyobb autóversenyzős sorozat, a Forza Motorsport 7 személyében!

Amit tudunk az az, hogy a Forza Motorsport 7-ben több mint 700 autó sorakozik fel, az eddigi legnagyobb Lamborghini, Ferrari, és Porsche felhozatallal! A 30 környezetben több mint 200 versenyszakasz közül választhatunk, autóinkat több száz féle módon szabhatjuk majd testre, a versenytörténelem, illetve a pop-kultúra stílusai közül válogatva, valamint verseny közben dinamikus időjárásra számíthatunk.

A Forza Motorsport 7 látványvilágához foghatót még nem láttunk, a játék gyönyörű és kidolgozott, és ezek mellett kitűnően fut. Az Xbox One-on 1080p-s képfelbontással fix 60fps-t ígér, míg az Xbox One X-en 4K felbontásban, ugyan úgy fix 60fps-el kecsegtet.

A Forza Motorsport 7 hihetetlen sok tartalommal kecsegtet, emellett egy olyan látványvilágot ígér, amelyhez foghatót még sosem láthattunk, és sanszos, hogy a már így is hatalmas tisztelettel bíró sorozat, megint történelmi magaslatokba lép az autóversenyző szimulátorok mezején.