Platform:

Nintendo Switch

Megjelenés:

2017-03-03

Platform:

Nintendo

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

Nintendo Switch

Műfaj:

RPG

Játékosok száma:

Egy

Nincs raktáron

Ár: 18 890 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch) ismertető

A Legend of Zelda sorozat az egyik legnagyobb sikernek örvendő videojáték sorozat már több mint három évtizede. Mindig képes volt megújulni, és egy olyan RPG kalandra elvinni a játékosokat, amelyhez foghatót még nem láttak. Ezt a Legend of Zelda: Breath of the Wild nem csak hogy teljesíti a sorozattól elvártat, hanem egy teljesen új szintre emeli azt.

Hyrule világába visszatért a gonosz Ganon, de Zelda hercegnőnek sikerült bezárnia őt a Hyrule kastély falai közé. Nekünk Link bőrébe bújva kell felfedeznünk Hyrule világát, és kiűzni Ganon-t a világunkból! A Legend of Zelda: Breath of the Wild egy hatalmas nyitott világban rak le minket, ahol kedvünkre felfedezhetjük a világot, a benne rejlő titkokat, és szembe szálhatunk a benne lévő számtalan egyedi ellenséggel. A játék miután beletesz minket a világba, elengedi a kezünket, és hagyja, hogy a játékos úgy élje át ezt a hihetetlen kalandot, ahogyan ő szeretné.

A Legend of Zelda: Breath of the Wild mind a kritikusok, mind a játékosok szeretetét elnyerte, egyesek olyan messzire mentek, hogy a legjobb játék jelzővel illették. Egy biztos: a Breath of the Wild egy olyan varázslatos kalandra invitál minket, amelyet mindenkinek legalább egyszer át kell élnie. Készen állsz, hogy megvédd Hyrule világát a gonosztól?