Megjelenésig hátravan:

Platform:

PlayStation 4

Műfaj:

Sport

Játékosok száma:

Több

Megjelenés:

2018. február 02.

Előrendelhető

Ár: 17 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

UFC 3 (PS4) ismertető

Idén is eljött az idő, mikor belebujhatsz kedvenc UFC harcosaid bőrébe, hogy bebizonyíthasd TE vagy a legjobb ketrecharcos a világon.

Minden benne lesz ami az eddigi részekben is, de több új módot beleraktak a készítők. Erre tökéletess példa a kiegészített manager rész, ahol a karaktered közösségi médiában való szereplését is te határozhatod meg. Bárkit ki lehet hívni, kommentelni lehet, el lehet intézni, hogy a sok inzultálás hatására téged hívjanak ki. De nem csak a karrier mód egészült ki, hanem az online játékot is kibővítették két játékmóddal. Az egyik a Stand & Bang, a másik a Submission Showdown. Továbbá belekerült a játákba a Bajnokság mód is, ahol több mérkőzésen keresztül kell bebízonyítanod, hogy Te vagy a legrátermedtebb UFC harcos. A rengetek új játékmódon és a fantasztikus grafikai újításokokn kívül, beleraktak még több szát új technikát és az irányítást is teljesen átdolgozták.

Ha szeretnél egy igazán élethű verekedős játékot, nincs más dolgod mint előrendelni a UFC 3-mat és a megjelenés napján már készhez is veheted.