Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

16 év felett

Műfaj:

Akció

Megjelenés:

2016-05-10

Kiadó:

Sony

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2016

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 9 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 5 990 Ft,-

Uncharted 4 A Thiefs End Standard Plus Edition (PS4) ismertető

A Naughty Dog neve már oly sok éve egyet jelent a minőséggel. A srácok olyan klasszikusokat alkottak, mint a valaha elkészült talán legjobb játék, a Last of Us, vagy kedvenc kalandorunk, Nathan Drake történetét, az Uncharted sorozatot. És most végre itt van a 2016-os év legjobbja, az Uncharted 4.

Nathan és Elena visszavonultan élnek, nem keresnek már kincseket, és nem mentik meg a világot már néhány éve. Ekkor azonban felbukkan Sam, Nathan rég eltűnt és halottnak hitt testvére, és segítséget kér öccsétől, meg kell találniuk a hírhedt kalózkapitány, Avery kincsét. A sztori alatt a lehető legváltozatosabb helyszínekre jutunk majd el: Madagaszkár, Olaszország, Skócia, stb. A történet izgalmas és fordulatos, telis tele drámával. Technikai oldalról megközelítve is hibátlan a játék. Az bátran kijelenthető hogy az Uncharted 4 a valaha elkészült legszebb játék. A hangok, és legfőképp a szinkronhangok is remekül sikerültek. Visszatér természetesen az online multiplayer is, sok újdonsággal, és pörgős csatákkal.

Akinek van Playstation 4-e otthon és még nincs meg neki, az sürgősen pótolja. Akinek pedig nincs Ps-e, az erősen gondolkozzon el a beszerzésén, mert az Uncharted 4-et mindenkinek látnia kell.