Platform:

PlayStation 4

Megjelenés:

2017-11-17

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Műfaj:

Lövöldözős

Játékosok száma:

Több

Raktáron

17 990 Ft,-
Ár: 13 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 10 990 Ft,-

Star Wars Battlefront II (2) (PS4) ismertető

Az előző Star Wars Battlefront átütő sikere után idén végre folytatódik a kaland, tele újdonságokkal, melyeket a DICE a rajongók kéréseire odafigyelve formáltak. A Battlefront 2-ben fő újdonságként mindenképpen a sztorimódot kell megemlíteni. A történet a Jedi visszatér és az Ébredő erő között játszódik. A birodalmi Inferno osztag parancsnokát írányitva kell végighaladnunk a közel 30 éven átívelő egyjátékos kampányon, melynek során megtapasztaljuk a bosszút, az ármányodást, és az árulást.

A vadonatúj sztorimód mellett visszatér természetesen az online multiplayer is. Visszatérnek az űrcsaták, a hősök, és a látványos szárazföldi ütközetek is. Több legendás helyszín is visszatér, mint például az Endor, vagy a fagyos Hoth. Lehetőségünk lesz minden korszak ütközeteibe belekóstolni, ennek hála a játszható hősök száma is jelentősen megnőtt. Irányíthatjuk többek között Rey-t, Kylo Rent, vagy Yoda mestert. Az izgalmas sztori, és a pörgős multi mellett ismét elérhető lesz több co-op küldetés, melyekben barátainkkal együtt kell helytállnunk, akár online, akár egy kanapén ülve.

Idén tehát ismét minden rajongó megkapja az éves Star Wars adagját. A Battlefront 2 kétség kívül az év egyik, ha nem a lejobban várt játéka, érdemes időben lecsapnod a példányodra ha nem szeretnél lemaradni az élményről.